



0 - 3yrs old PreSchool Gym

3 - 5yrs old PreSchool Gym

6 - 18yrs old Beginner & Intermediate Gymnastics

4 - 18yrs old Advanced Classes

6 - 18yrs old Tumbling Classes

red

NINJA walking - 18yrs old

*Evaluation Required





Summer Term #1 July 7th to August 3rd
4 week session

Summer Term #2 August 4th to August 31st
4 week session

Fully Air-Conditioned!

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
10:30am (walking-3yrs)	10:00am (walking- 3yrs)	9:30am (Walking-3yrs)	10:00am (walking-3yrs)	10:00am (walking-3yrs)
Bronze Babies	Bronze Babies	Ninja Babies	Bronze Babies	Bronze Babies
<i>45min</i>	45min	45min	45min	<i>45min</i>
5:00pm (walking- 3yrs)	11:00am (walking-3yrs)	10:30am (walking-3yrs)	3:30pm (walking-3yrs)	
Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies	
45min	<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>	
	4:30pm (walking-3yrs) Bronze Babies <i>45min</i>	11:30am (walking-3yrs) Bronze Babies <i>45min</i>	4:00pm (Walking-3yrs) Ninja Babies 45min	0
9:30am (3-5yrs)	10:00am (3-5yrs)	5:30pm (walking-3yrs)	4:30pm (walking-3yrs)	10:00am (3-5yrs)
Silver Stars	Silver Stars	Bronze Babies	Bronze Babies	Silver Stars
<i>55min</i>	<i>55min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>55min</i>
11:30am (3-5yrs)	11:00am (3-5yrs)	9:30am (3-5yrs)	10:00am (3-5yrs)	11:00am (3-5yrs)
Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars
<i>55min</i>	<i>55mi</i> n	<i>55min</i>	<i>55min</i>	<i>55min</i>
11:30am (5yrs)	12:00pm (3-5yrs)	11:30am (3-5yrs)	11:00am (3-5yrs)	12:00pm (5yrs)
Intro to Rec	Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Intro to Rec
<i>60min</i>	<i>55mi</i> n	<i>55min</i>	55min	<i>60min</i>
4:00pm (3-5yrs)	12:00pm (5yrs)	12:30pm (3-5yrs)	11:00pm (5yrs)	
Silver Stars	Intro to Rec	Silver Stars	Intro to Rec	
55min	<i>60min</i>	<i>55min</i>	<i>60min</i>	
4:00pm (5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	12:30pm (5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	
Intro to Rec	Silver Stars	Intro to Rec	Silver Stars	
<i>60min</i>	<i>55min</i>	<i>60min</i>	<i>55min</i>	
5:00pm (3-5yrs)	5:30pm (3-5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	5:30pm (5yrs)	
Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Intro to Rec	
55min	<i>55min</i>	<i>55min</i>	<i>60min</i>	
6:00pm (5yrs)	5:30pm (5yrs)	4:30pm (5yrs)	5:30pm (3-5yrs)	
Intro to Rec	Intro to Rec	Intro to Rec	Silver Stars	
<i>60min</i>	<i>60min</i>	<i>60min</i>	<i>55min</i>	
4:30pm (6-10yrs)	4:30pm (4-6yrs)	5:30pm (3-5yrs)	5:30pm (4-6yrs)	
Girls Gymnastics	*Super Silvers	Silver Stars	*Super Silvers	
90min	<i>90min</i>	55min	90min	
6:00pm (6-8yrs)	4:30pm (6-10yrs)	6:30pm (5yrs)	4:30pm (6-10yrs)	
Beginner Flipping Class	Girls Gymnastics	Intro to Rec	Girls Gymnastics	
60min	90min	<i>60min</i>	<i>90min</i>	
7:00pm (9yrs+)	6:15pm (6-10yrs)	4:00pm (4-6yrs)	6:15pm (6-10yrs)	
BeginnerFlipping Class	Girls Gymnastics	*Super Silvers	Girls Gymnastics	
60min	<i>90min</i>	90min	<i>90min</i>	
6:15pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours	5:00pm (6-8yrs) BeginnerFlipping Class <i>60min</i>	4:30pm (6-10yrs) Girls Gymnastics 90min	5:00pm (6-8yrs) BeginnerFlipping Class 60min	Note: Schedule is
	6:00pm (9yrs+) BeginnerFlipping Class 60min	6:15pm (6-10yrs) Girls Gymnastics 90min	6:00pm (9yrs+) BeginnerFlipping Class 60min	subject to change. New time slots
	7:00pm (6yrs+) Advanced Flipping Class 60min	6:15pm (11yrs+) Girls Gymnastics 90min	6:15pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours	available for groups of 4 or more.
ELEBRATIA	6:15pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	4:00pm (6-8yrs) *Accelerated Class	7:00pm (9yrs+) *Accelerated Class	Ask office for details.



SIGN UP TODAY! GMGC.COM



2hours

6:15pm (9yrs+) Accelerated Class 2hours

2hours





Find your childs class below

*Super Silvers

green *Club Local Team

purple

*Gold Medalists

red

NINJA walking - 18yrs old







2024 Summer Schedule

*Evaluation Required

Schedule of Ninja Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
4:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	4:30pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	9:30am (Walking-3yrs) Ninja Babies 45min	12:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60</i> min	12:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min
4:00pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	4:30pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	1:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	4:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	
5:00pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	5:45pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	1:00pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	4:00pm (Walking-3yrs) Ninja Babies 45min	
5:00pm (9yrs+) Ninja Kids <i>60min</i>	5:45pm (9yrs+) Ninja Kids <i>60min</i>	4:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	5:00pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	
6:00pm (6yrs+) Ninja Team <i>60min</i>		4:30pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min	5:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	
		5:30pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min	6:15pm (9yrs+) Ninja Kids <i>60mi</i> n	
		6:30pm (6yrs+) Ninja Team <i>60min</i>		

Schedule of Developmental Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers <i>90min</i>	4:00pm (4-6yrs) *Super Silvers <i>90min</i>	5:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	
4:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	6:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs	4:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	6:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs	
6:00pm *Club Team 2hrs/2X a week		6:00pm *Club Team 2hrs/2X a week		
			Note: Scheo	lule is

Note: Schedule is subject to change

Summer Autocharge - 4 weeks JULY

 Summer Term #1

 Su
 Mo
 Tu
 We
 Th
 Fr
 Sa

 7
 8
 9
 10
 11
 12
 13

 14
 15
 16
 17
 18
 19
 20

 21
 22
 23
 24
 25
 26
 27

 28
 29
 30
 31
 1
 2
 3

*Autocharge date in red AVGUST Summer Term #2

Su		Tu				Sa
4	5	6	7	8	9	10
11	12	13	14	15	16	17
18	19	20	21	22	23	24
25	26	27	28	29	30	31