BEGINNER & INTERMEDIATE GROUP COLORS

pink 0 - 3yrs old PRE GYM

4 - 18yrs old ADVANCED

blue 3 - 6yrs old PRE GYM

orange 6 - 18yrs old TUMBLING

green 6 - 18yrs old

red 3 - 11yrs old NINJA

Schedule of Classes

Centereach Gym 2023/24 Fall Schedule

*Evaluation Required

Note: Schedule is subject to change.

MONDAY	
9:30am (walking-3yrs) Bronze Babies 45min	
10:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min	
11:30am (3-5yrs)	

- **Silver Stars** 55min 3:30pm (3-5vrs)
- **Silver Stars** 55min 4:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 4:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 5:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 5:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 5:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min
- 4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:15pm (6-10vrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 5:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min
- 6:00pm (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 60min
- 8:00pm (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 60min
- 5:00pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours
- 7:00pm (9yrs+)

*Accelerated Class 2hours

10:45am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

TUESDAY

- 5:30pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min
- 9:30am (3-5vrs) **Silver Stars** 55min
- 11:45am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 12:45pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 3:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 4:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 4:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 5:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min
- 4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 4:30pm (11yrs +) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:15pm (6-10vrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:15pm (11yrs +) **Girls Gymnastics** 90min
- 4:30pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min
- 5:30pm (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 60min
- 7:30pm (6yrs+) Advanced Flipping Class 60min
- 5:00pm (6-8vrs) *Accelerated Class 2hours
- 7:00pm (9yrs+) **Accelerated Class** 2hours

WEDNESDAY 9:30am (3mos-12mos)

Little Explorers

- 45min 11:45am (walking-3yrs) **Bronze Babies**
- 45min 10:30am (3-5yrs) **Silver Stars**
- 55min 12:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 3:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 4:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 5:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 5:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 3:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min
- 4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min
- 4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:15pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:00pm (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 60min
- 7:00pm (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 60min
- 5:00pm (6-8 yrs) *Accelerated Class 2hours
- 7:00pm (9vrs+) *Accelerated Class 2hours

11:45am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

THURSDAY

- 5:30pm (walking -3yrs) **Bronze Babies** 45min
- 9:30am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min
- 10:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 12:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 3:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 4:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 4:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 5:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min
- 4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min
- 4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 4:30pm (11yrs+) Girls Gymnastics 90min
- 6:15pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:15pm (11yrs+) **Girls Gymnastics** 90min
- 6:30pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min
- 7:30pm (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 60min
- 5:00pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours
- 7:00pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours

9:30am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

FRIDAY

3:15pm (walking-3yrs) Ninja Babies

- 10:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 3:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 4:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 5:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

4:30pm (4-6yrs)

*Super Silvers

90min

4:30pm (6-10yrs)

Girls Gymnastics

90min

6:15pm (6-10yrs)

Girls Gymnastics

90min

5:00pm (6-8yrs)

Beginner Flipping Class

60min

6:00pm (9yrs+)

Beginner Flipping Class

60min

5:00pm (6-8yrs)

*Accelerated Class

2hours

8:45am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

SATURDAY

- 9:40am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min
 - 2:30pm (walking -3yrs) Ninja Babies 45min
- 10:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 11:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min
- 12:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min

8:30am (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

- 10:15am (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 10:15am (11yrs+) **Girls Gymnastics** 90min
- 12:00pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min
- 9:00am (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 60min
- 12:00pm (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 60min
- 9:00am (6-8yrs) **Accelerated Class** 2hours
- 11:00am (9yrs+) *Accelerated Class 2hours





*Super Silvers *Gold Medalists *Club Local Team

NINJA

New time slots available for groups of 4 or more.
Ask office for details.

*Evaluation Required

*Mini & Pre Team



Schedule of Ninja Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
4:30pm (3-5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	3:15pm (walking -3yrs)	9:00am (3-5yrs)
Little Ninja	Little Ninja	Little Ninja	Little Ninja	Ninja Babies	Little Ninja
60min	60min	60min	60min	45min	60min
4:30pm (6-8yrs)	4:30pm (6-8yrs)	4:30pm (6-8yrs)	4:30pm (9yrs+)	4:30pm (3-5yrs)	10:00am (6-8yrs)
Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Little Ninja	Ninja Kids
60min	60min	60min	60min	60min	60min
5:45pm (3-5yrs)	5:45pm (3-5yrs)	5:45pm (3-5yrs)	5:45pm (3-5yrs)	4:30pm (6-8yrs)	11:15am (3-5yrs)
Little Ninja	Little Ninja	Little Ninja	Little Ninja	Ninja Kids	Little Ninja
60min	60min	60min	60min	60min	60min
5:45pm (6-8yrs)	5:45pm (6-8yrs)	5:45pm (6-8yrs)	5:45pm (6-8yrs)	5:30pm (3-5yrs)	11:15am (5-8yrs)
Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Little Ninja	Ninja Kids
60min	60min	60min	60min	60min	60min
7:00pm (6-8yrs)	7:00pm (6-8yrs)	7:00pm (6-8yrs)	7:00pm (6-8yrs)	5:45pm (6-8yrs)	12:30pm (walking -3yrs)
Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Babies
60min	60min	60min	60min	60min	45min
7:00pm (9yrs+)	7:00pm (9yrs+)	7:00pm (9yrs+)	7:00pm (9yrs+)	7:00pm (6-8yrs)	
Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Kids	
60min	60min	60min	60min	60min	
			7:00pm (8yrs+) Advanced Ninja Kids 60min	7:00pm (9yrs+) Ninja Kids 60min	
				7:00pm (8yrs+) Advanced Ninja Kids 60min	

Schedule of Developmental Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY			
5:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min				
4:30pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	5:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs	4:30pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	5:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs					
7:00pm (Mon/Wed) *Club Team - Seniors 2hrs/2X a week	7:00pm (Tue/Thur) *Club Team - Juniors 2hrs/2X a week	7:00pm (Mon/Wed) *Club Team - Seniors 2hrs/2X a week	7:00pm (Mon/Wed) *Club Team - Juniors 2hrs/2X a week					
	5:00-8:00pm *Pre Team		5:00-8:00pm *Pre Team		- A			
		•						

Note: Schedule is subject to change

