#### **BEGINNER & INTERMEDIATE GROUP COLORS**

| pink 0 - 3yrs old PRE GYM      | yellow 4 - 18yrs old ADVANCED |
|--------------------------------|-------------------------------|
| blue 3 - 6yrs old PRE GYM      | orange 6 - 18yrs old TUMBLING |
| <sup>green</sup> 6 - 18yrs old | red 3 - 11yrs old NINJA       |

\*Evaluation Required

Note: Schedule is subject to change.

# MONDAY

#### 10:30am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

11:30am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

\*\*3:30pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

9:30am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

\*\*3:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

4:40pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

4:40pm(5yrs) Intro to Rec 60min

5:50pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

4:00pm (4-6vrs) \*Super Silvers 90min

4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

6:15pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

5:00pm (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 60min

6:00pm (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 60min

7:00pm (9yrs+) Accelerated Class 2hours



## TUESDAY 9:30am (12mos-3yrs)

**Busy Bees** 45min 12:30pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 

45min 3:30pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

\*\*4:40pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

10:30am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

3:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

4:40pm(5yrs) Intro to Rec 60min

\*\*5:50pm (3-5yrs) Silver Stars 55min

6:00pm (4-6yrs) \*Super Silvers 90min

4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

6:15pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

6:15pm (11yrs+) **Girls Gymnastics** 90min

5:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min

6:00pm (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 60min

7:00pm (6yrs+) **Boys Tumbling** 60min

4:00pm (6-8yrs) Accelerated Class 2hours

6:30pm (9yrs+) \*Accelerated Class 2hours

### WEDNESDAY \*\*9:30am (walking-3yrs)

**Bronze Babies** 45min \*\*10:30am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

\*\*3:30pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

Silver Stars 55min

Silver Stars 55min

\*\*3:30pm (3-5yrs) Silver Stars 55min 4:00pm (5yrs)

Intro to Rec 60min

4:40pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

Intro to Rec 60min

Silver Stars 55min

**Girls Gymnastics** 90min

6:00pm (6-8yrs)

60min

60min

**Accelerated Class** 



9:30am (3-12 Months) **Little Explorers** 45min \*\*5:50pm (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min 10:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min 11:30am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min 3:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min 4:40pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min 5:00pm (5vrs) Intro to Rec 60min \*\*5:50pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min 6:00pm (4-6yrs) \*Super Silvers 90min 4:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min 6:15pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min 6:15pm (11yrs+) **Girls Gymnastics** 90min 6:00pm (6-8yrs)

THURSDAY

**Beginner Flipping Class** 60min 7:00pm (9yrs+) **Beginner Flipping Class** 

60min 8:00pm (6yrs+) **Boys Tumbling** 60min

7:00pm (9yrs+) Accelerated Class 2hours



### SATURDAY

Schedule of Classes

Levittown Gym 2023/24 Fall Schedule

FRIDAY

9:30am (walking-3yrs

**Ninja Babies** 

\*\*10:30am (walking -3yrs)

**Bronze Babies** 

45min

\*\*5:50pm (walking-3yrs)

**Bronze Babies** 

45min

11:30am (3-5yrs)

Silver Stars

55min

3:30pm (3-5yrs)

**Silver Stars** 

55min

4:40pm (3-5yrs)

**Silver Stars** 

55min

5:50pm (3-5yrs)

**Silver Stars** 

55min

4:00pm (4-6yrs)

\*Super Silvers

90min

4:30pm (6-10yrs)

**Girls Gymnastics** 

90min

6:15pm (6-10yrs)

**Girls Gymnastics** 

90min

7:00pm (6yrs +)

Advanced Flipping Class

60min

7:00pm (9yrs +)

**Beginner Flipping Class** 

60min

6:00pm (6-8yrs)

\*Accelerated Class

2hours

8:30am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

\*\*9:30am (walking-3yrs) **Bronze Babies** 45min

\*\*10:30am (walking-3yrs) Bronze Babies 45min

9:30am (5yrs) Intro to Rec 60min

\*\*9:30am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

\*\*10:30am (3-5yrs) Silver Stars 55min

11:30am (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

11:45am (5yrs) Intro to Rec 60min

12:30pm (3-5yrs) **Silver Stars** 55min

9:00am (4-6yrs) \*Super Silvers 90min

9:00am (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

10:45am (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

12:30pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 90min

12:30pm (11yrs+) **Girls Gymnastics** 90min

11:00am (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 60min

9:00am (6-8yrs) \*Accelerated Class 2hours

12:00pm (9yrs+) **Accelerated Class** 2hours



\*\*9:30am (3-5yrs)

\*\*10:30am (3-5yrs)

5:00pm (5yrs)

5:50pm (3-5yrs)

4:30pm (6-10yrs)

6:15pm (6-10yrs) **Girls Gymnastics** 

90min

**Beginner Flipping Class** 

7:00pm (6-8yrs) **Beginner Flipping Class** 

4:00pm (9yrs+)

2hours



\*Evaluation Required

2hrs/2X a week

New time slots available for groups of 4 or more. Ask office for details.





Schedule of Ninja Classes

## Schedule of Developmental Classes

| MONDAY   | TUESDAY  | WEDNESDAY  | THURSDAY   | FRIDAY                                     | SATURDAY  |
|--|--|--|--|--|---|
| 4:00pm (4-6yrs)<br>*Super Silvers<br>90min       | 6:00pm (4-6yrs)<br>*Super Silvers<br>90min           |  | 6:00pm (4-6yrs)<br>*Super Silvers<br>90min           | 4:00pm (4-6yrs)<br>*Super Silvers<br>90min | 9:00am (4-6yrs)<br>*Super Silvers<br>90min                |
|  | 4:00pm (5-7yrs)<br>*Gold Medalists<br>(Tue/Thu) 2hrs |  | 4:00pm (5-7yrs)<br>*Gold Medalists<br>(Tue/Thu) 2hrs |  | 9:00am (5-7yrs)<br>*Gold Medalists<br>(Optional Day) 2hrs |
|  | 5:00-7:00pm<br>*Mini Team                            |  | 5:00-7:00pm<br>*Mini Team                            | 5:00-7:00pm<br>*Mini Team                  |   |
| 4:15pm<br>*Intro to Club Team<br>2hrs/2X a week  | 6:00pm<br>*Intro to Club Team<br>2hrs/2X a week      | 5:00pm<br>*Club Team (Juniors)<br>2hrs/2X a week | 5:00pm<br>*Intro to Club Team<br>2hrs/2X a week      |  | 10:30am<br>*Intro to Club Team<br>2hrs/2X a week          |
| 5:00pm<br>*Club Team (Juniors)<br>2hrs/2X a week |  | 7:00pm<br>*Club Team (Seniors)<br>2hrs/2X a week |  |  | 8:30-10:30am<br>*Club Team (Jr & Sr)<br>2hrs/2X a week    |
| 7:00pm<br>*Club Team (Seniors)                   |  |  |  |  |   |

Note: Schedule is subject to change

*Sign up online at www.gmgc.com* 210 Gardiners Avenue, Levittown, NY 11756 - Tel(516)735-GOLD (4653)