



#### Find your childs age below for classes



0 - 3yrs old PreSchool Gym



3 - 5yrs old PreSchool Gym



6 - 18yrs old Beginner & Intermediate Gymnastics



4 - 18yrs old **Advanced Classes** 



6 - 18yrs old Tumbling Classes



NINJA walking - 18yrs old

#### \*Evaluation Required







### 2024 Summer Schedule

Summer Term #1 July 7<sup>th</sup> to August 3<sup>rd</sup>
\*\*4 week session\*\*

Summer Term #2 August 4<sup>th</sup> to August 31<sup>st</sup>
\*\*4 week session\*\*

		Fully Air-Conditioned!				
MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY		
10:30am (walking-3yrs)	9:30am (walking-3yrs)	9:30am (3-12months)	9:30am (walking- 3yrs)	9:30am (walking- 3yrs)		
Bronze Babies	Bronze Babies	Little Explorers	Bronze Babies	Bronze Babies		
<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>		
9:30am (3-5yrs)	11:45am (walking-3yrs)	10:30am(walking-3yrs)	11:45am (walking- 3yrs)	11:45am (walking- 3yrs)		
Silver Stars	Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies		
<i>55min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>	<i>45min</i>		
11:30am (3-5yrs)	5:15pm (walking-3yrs)	11:30am (3-5yrs)	5:15pm (walking- 3yrs)	10:30am (3-5yrs)		
Silver Stars	Bronze Babies	Silver Stars	Bronze Babies	Silver Stars		
<i>55min</i>	45min	<i>55min</i>	<i>45min</i>	<i>55mi</i> n		
3:15pm (3-5yrs)	10:30am (3-5yrs)	3:15pm (3-5yrs)	10:30am (3-5yrs)			
Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars			
55min	<i>55min</i>	<i>55min</i>	<i>55mi</i> n			
3:30pm (5yrs)	3:15pm (3-5yrs)	3:30pm (5yrs)	3:15pm (3-5yrs)			
Intro to Rec	Silver Stars	Intro to Rec	Silver Stars			
<i>60min</i>	<i>55min</i>	<i>60min</i>	<i>55min</i>			
4:15pm (3-5yrs)	3:30pm (5yrs)	4:15pm (3-5yrs)	4:15pm (3-5yrs)			
Silver Stars	Intro to Rec	Silver Stars	Silver Stars			
<i>55min</i>	<i>60min</i>	<i>55min</i>	<i>55min</i>			
4:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:15pm (3-5yrs) Silver Stars 55min	4:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>				
5:15pm (3-5yrs) Silver Stars <i>55min</i>	4:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	5:15pm (3-5yrs) Silver Stars <i>55min</i>				
4:30pm (4-6yrs)	5:30pm (5yrs)	5:30pm (5yrs)	4:30pm (4-6yrs)			
*Super Silvers	Intro to Rec	Intro to Rec	*Super Silvers			
90min	<i>60min</i>	<i>60min</i>	<i>90min</i>			
4:15pm (6-10yrs)	4:30pm (4-6yrs)	4:30pm (4-6yrs)	3:00pm (6-10yrs)			
Girls Gymnastics	*Super Silvers	*Super Silvers	Girls Gymnastics			
90min	90min	<i>90min</i>	<i>90min</i>			
6:00pm (All Ages)	4:15pm (6-10yrs)	3:00pm (6-10yrs)	4:15pm (6-10yrs)	Note: Schedule is		
Girls Gymnastics	Girls Gymnastics	Girls Gymnastics	Girls Gymnastics			
90min	90min	<i>90min</i>	<i>90min</i>			
4:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min	6:00pm (All Ages) Girls Gymnastics 90min	4:15pm (6-10yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>	6:00pm (All Ages) Girls Gymnastics 90min	subject to change. Ne time slots available for		
7:00pm (9yrs+) Beginner Flipping Class 60min	5:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min	6:00pm (All Ages) Girls Gymnastics <i>90min</i>	4:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class <i>60min</i>	groups of 4 or more. Ask office for details.		
4:00pm (6-8yrs)	6:00pm (6-8yrs)	7:00pm (10yrs+)	5:00pm (6-8yrs)	i		
*Accelerated Class	Beginner Flipping Class	Beginner Flipping Class	Beginner Flipping Class			
2hours	60min	<i>60min</i>	<i>60min</i>			
6:00pm (9yrs+)	7:00pm (6-8yrs)	5:00pm (6-8yrs)	6:00pm (9yrs+)			
*Accelerated Class	Advanced Flipping Class	*Accelerated Class	Beginner Flipping Class			
2hours	<i>60min</i>	2hours	<i>60min</i>			
	5:00pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours	6:00pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	4:00pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours			

# **SIGN UP TODAY! GMGC.COM**





6:00pm (9yrs +) \*Accelerated Class

2hours





#### Find your childs class below

\*Super Silvers

green \*Club Local Team

purple

\*Gold Medalists

\*Mini & Pre Team

red

NINJA walking - 18yrs old





2024 Summer Schedule

\*Evaluation Required

# Schedule of Ninja Classes

MONDAY TUESDAY WEDNESDAY THURSDAY FRIDAY



4:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>
5:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min
5:00pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>

60min 6:00pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min 7:00pm (9yrs+) Ninja Kids

7:00pm (6yrs+) Ninja Team 4:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min 5:00pm (3-5yrs) Little Ninja

60min 5:00pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min

6:00pm (6-8yrs) Ninja Kids *60min* 7:00pm (9yrs+)

7:00pm (9yrs+) Ninja Kids 60min 4:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min

5:00pm (3-5yrs) Little Ninja *60min* 

5:00pm (6-8yrs)

Ninja Kids 60min 6:00pm (6-8yrs) Ninja Kids

60min
7:00pm (9yrs+)
Ninja Kids
60min

7:00pm (6yrs+) Ninja Team 4:00pm (3-5yrs) Little Ninja *60min* 

5:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min

5:00pm (6-8yrs) Ninja Kids *60min* 

6:00pm (6-8yrs) Ninja Kids *60min* 

7:00pm (9yrs+) Ninja Kids



0

## Schedule of Developmental Classes

MONDAY	MONDAY TUESDAY		THURSDAY	FRIDAY	
4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers <i>90min</i>	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers <i>90min</i>		
4:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	5:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs	4:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	5:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs		
6:00pm *ClubTeam (Sr) 2hrs/2X a week	6:00pm *ClubTeam (Jr) 2hrs/2X a week	6:00pm *ClubTeam (Sr) 2hrs/2X a week	6:00pm *Club Team (Jr) 2hrs/2X a week	Note: Schedule is subject to change	





<b>V</b> •	*Autocharge date in red					d			
_	AUGUST								
	П	Su	Mo			erm Th		Sa	
_	П								
	П	4	5	6	7	8	9	10	
	П	11	12	13	14	15	16	17	
	П	18	19	20	21	22	23	24	
	П	25	26	27	28	29	30	31	
	Ιl								ı