BEGINNER & INTERMEDIATE GROUP COLORS

pink 0 - 3yrs old PRE GYM yellow 4 - 18yrs old ADVANCED

blue 3 - 6yrs old PRE GYM

orange 6 - 18yrs old TUMBLING

green 6 - 18yrs old

red 3 - 11yrs old NINJA

Schedule of Classes

Garden City Gym 2024/25 Fall Schedule

*Evaluation Required Note: Schedule is subject to change.

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
9:30am (walking -3yrs)	10:30am (walking -3yrs)	9:30am (walking -3yrs)	9:30am (walking -3yrs)	9:30am (12mos-3yrs)	8:30am (walking -3yrs)
Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies	Busy Bees	Bronze Babies
45min	45min	45min	45min	45min	45min
**5:10pm (walking-3yrs)	**11:30am (walking-3yrs)	11:30am (walking-3yrs)	11:30am (walking - 3yrs)	*10:30am (walking -3yrs)	**10:35am(walking-3yrs)
Bronze Babies	Bronze Babies	Bronze Babies	Ninja Babies	Bronze Babies	Bronze Babies
45min	45min	45min	45min	45min	45min
10:30am (3-4yrs)	9:30am (3-4yrs)	10:30am (3-4yrs)	3:30pm (walking -3yrs)	*10:30am (3-4yrs)	8:30am (5yrs)
Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Bronze Babies	Silver Stars	Intro to Rec
55min	55min	55min	45min	55min	60min
11:40am (3-4yrs)	**11:30am (3-4yrs)	12:30pm (3-4yrs)	**4:30pm (walking -3yrs)	11:30am (3-4yrs)	9:30am (3-4yrs)
Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Bronze Babies	Silver Stars	Silver Stars
55min	55min	55min	45min	55min	55min
4:00pm (3-4yrs)	4:30pm (3-4yrs)	4:30pm (5yrs)	10:30am (3-4yrs)	4:30pm (3-4yrs)	**10:35am (3-4yrs)
Silver Stars	Silver Stars	Intro to Rec	Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars
55min	55min	60min	55min	55min	55min
4:00pm (5yrs)	5:30pm (3-4yrs)	5:45pm (3-4yrs)	*11:30am (3-4yrs)	5:45pm (5yrs)	11:40am (3-4yrs)
Intro to Rec	Silver Stars	Silver Stars	Silver Stars	Intro to Rec	Silver Stars
60min	55min	55min	55min	60min	55min
**5:10pm (3-4yrs)	5:30pm (5yrs)	5:45pm (5yrs)	**4:30pm (3-4yrs)		12:00pm (5yrs)
Silver Stars	Intro to Rec	Intro to Rec	Silver Stars		Intro to Rec
55min	60min	60min	55min		60min
6:15pm (5yrs) Intro to Rec 60min			4:30pm (5yrs) Intro to Rec 60min		12:45pm (3-4yrs) Silver Stars 55min
5:00pm (4-5yrs)	4:00pm (4-5yrs)	4:00pm (4-5yrs)	5:45pm (5yrs)	5:30pm (4-5yrs)	
*Super Silvers	*Super Silvers	*Super Silvers	Intro to Rec	*Super Silvers	
90min	90min	90min	60min	90min	
4:20pm (6-10yrs)	4:20pm (6-10yrs)	4:20pm (6-10yrs)	5:45pm (3-4yrs)	4:20pm (6-10yrs) Girls Gymnastics 90min	8:30am (6-10yrs)
Girls Gymnastics	Girls Gymnastics	Girls Gymnastics	Silver Stars		Girls Gymnastics
90min	90min	90min	55min		90min
6:00pm (6-10yrs)	6:00pm (6-10yrs)	6:00pm (6-10yrs)	5:30pm (4-5yrs)	6:00pm (6-10yrs)	10:15am (6-10yrs)
Girls Gymnastics	Girls Gymnastics	Girls Gymnastics	*Super Silvers	Girls Gymnastics	Girls Gymnastics
90min	90min	90min	90min	90min	90min
	6:00pm (11yrs+) Girls Gymnastics 90min		4:20pm (6-10yrs) Girls Gymnastics 90min	6:00pm (11yrs+) Girls Gymnastics 90min	12:00pm (6-10yrs) Girls Gymnastics 90min
5:00pm (6yrs+) Advanced Flipping Class 60min	5:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min		6:00pm (6-10yrs) Girls Gymnastics 90min		
4:00pm (6-9yrs)	6:00pm (9yrs+)	6:00pm (9yrs+)	6:00pm (11yrs+)	5:00pm (6-8yrs)	9:00am (8yrs+)
*Accelerated Class	Beginner Flipping Class	Beginner Flipping Class	Girls Gymnastics	Beginner Flipping Class	Beginner Flipping Class
2hours	60min	60min	90min	60min	60min
6:00pm (6-9yrs) *Accelerated Class 2hours	7:00pm (6yrs+) Advanced Flipping Class 60min	4:00pm (6-9yrs) *Accelerated Class	5:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping Class 60min	6:00pm (6-9yrs) *Accelerated Class 2hours	10:00am (6-9yrs) *Accelerated Class 2hours
7:00pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours		7:00pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	6:00pm (9yrs+) Beginner Flipping Class 60min	6:00pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	10:00am (9yrs+) *Accelerated Class 2hours
			7:00pm (9yrs+)		





*Accelerated Class 2hours



ADVANCED GROUP COLORS

yellow

*Super Silvers

purple

*Gold Medalists *Mini & Pre Team green

green *Club Local Team

red

NINJA

*Evaluation Required

New time slots available for groups of 4 or more.
Ask office for details.





MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
3:30pm (3-5yrs)	12:45pm (3-5yrs)	4:30pm (3-5yrs)	11:30am (walking - 3yrs)	4:30pm (6-8yrs)	8:30am (3-5yrs)
Little Ninja	Little Ninja	Little Ninja	Ninja Babies	Ninja Kids	Little Ninja
60min	60min	60min	45min	60min	60min
4:30pm (6-8yrs)	3:30pm (3-5yrs)	4:30pm (6-8yrs)	12:30pm (3-5yrs)	5:45pm (3-5yrs)	8:30am (walking - 3yrs)
Ninja Kids	Little Ninja	Ninja Kids	Little Ninja	Little Ninja	Ninja Babies
60min	60min	60min	60min	60min	45min
4:30pm (walking - 3yrs)	4:30pm (6-8yrs)	5:45pm (3-5yrs)	4:00pm (3-5yrs)	7:00pm (6-8yrs)	9:45am (6-8yrs)
Ninja Babies	Ninja Kids	Little Ninja	Little Ninja	Ninja Kids	Ninja Kids
45min	60min	60min	60min	60min	60min
5:30pm (9yrs+)	4:30pm (3-5yrs)	5:45pm (6-8yrs)	5:00pm (6-8yrs)		9:45am (3-5yrs)
Ninja Kids	Little Ninja	Ninja Kids	Ninja Kids		Little Ninja
60min	60min	60min	60min		60min
6:30pm (6yrs+)	5:45pm (6-8yrs)	7:00pm (9yrs+)	6:15pm (6yrs+)		11:00am (6-8yrs)
Ninja Team	Ninja Kids	Ninja Kids	Ninja Team		Ninja Kids
60min	60min	60min	60min		60min
	6:45pm (6yrs+) Ninja Team 60min		6:15pm (8yrs+) Advanced Ninja Kids 60min		11:00am (3-5yrs) Little Ninja 60min
					12:15pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min
					12:15pm (3-5yrs) Little Ninja 60min

Schedule of Developmental Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
5:00pm (4-5yrs) *Super Silvers 90min	4:00pm (4-5yrs) *Super Silvers 90min	4:00pm (4-5yrs) *Super Silvers 90min	5:30pm (4-5yrs) *Super Silvers 90min	5:30pm (4-5yrs) *Super Silvers 90min	
4:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	6:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs	4:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Mon/Wed) 2hrs	6:00pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs		
6:00pm *Club Team 2hrs/2X a week		6:00pm *Club Team 2hrs/2X a week		4:00pm *Club Team Optional 3rd Day	12:30pm *Club Team 2hrs/2X a week

USAG & IGC Competitive Team Programs

Email our office for details at gardencity@gmgc.com



Note: Schedule is subject to change

