



pink 0 - 3yrs old PreSchool Gym

3 - 5yrs old PreSchool Gym

en 6 - 18yrs old Beginner & Intermediate Gymnastics vellow 4 - 18yrs old Advanced Classes

orange 6 - 18yrs old Tumbling Classes

NINJA walking - 18yrs old

\*Evaluation Required





Summer Term #1
July 6<sup>th</sup> to August 2<sup>nd</sup>
\*\*4 week session\*\*

Summer Term #2
August 3<sup>rd</sup> to August 30<sup>th</sup>
\*\*4 week session\*\*

Fully Air-Conditioned!

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	
9:45am (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	11:00am (walking-3yrs) Bronze Babies <i>45min</i>	9:45am (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	11:00am (walking- 3yrs) Bronze Babies <i>45min</i>	9:45am (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	
10:45am (walking-3yrs) Bronze Babies 45min	5:30pm (walking-3yrs) Bronze Babies 45min		6:15pm (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	10:30am (walking-3yrs) Baby Ninja 45min	
	6:15pm (walking-3yrs) Baby Ninja <i>45min</i>	10:45am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	9:45am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	11:30am (3-4yrs) Silver Stars 55min	
11:40am (3-4yrs) Silver Stars 55min	9:45am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	11:45am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	4:15pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>		
	10:45am (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:15pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:15pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>		
	4:15pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	5:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	5:15pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>		
	5:15pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	5:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>			
	4:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min		4:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	9:45am (4-6yrs) *Super Silvers 90min	
4:30pm (6-9yrs) Girls Gymnastics 90min	6:30pm (10yrs+) Girls Gymnastics <i>90min</i>	12:00pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>	4:45pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>		
6:30pm (6-9yrs) Girls Gymnastics 90min		4:45pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>	6:30pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>		
5:00pm (6-8yrs) Beginner Flipping <i>60min</i>		6:30pm (10yrs+) Girls Gymnastics <i>90min</i>			
6:15pm (6-8yrs) Intro to Tumbling <i>60min</i>		4:15pm (6-8yrs) *Advanced Flipping <i>60mi</i> n	5:15pm (6-8yrs) Intro to Tumbling <i>60mi</i> n		
7:30pm (6-8yrs) Beginner Flipping <i>60min</i>		5:30pm (6-8yrs) Intro to Tumbling <i>60mi</i> n	6:30pm (6-8yrs) Beginner Flipping <i>60mi</i> n		
	4:00pm (6-8yrs) *Little Accelerated Class 2hours	6:45pm (6-8yrs) Beginner Flipping <i>60mi</i> n		11:30am (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	
6:15pm (6-8yrs) *Little Accelerated Class 2hours	6:15pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	9:45am (All Ages) *Accelerated Class 2hours		1:30pm (6-8yrs) *Little Accelerated Class 2hours	

**Note:** Schedule is subject to change. New time slots available for groups of 4 or more. Ask office for details.







## Find your childs class below

\*Club Team \*Super Silvers

\*Gold Medalists

purple

NINJA walking - 18yrs old

\*Mini & Pre Team





2025 Summer Schedule

\*Evaluation Required

## Schedule of Ninia Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	- 450 50101
3:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	3:30pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min	3:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	3:00pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	10:30am (walking-3yrs) Baby Ninja 45min	NINGA
4:15pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	4:45pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	4:15pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60mi</i> n	4:15pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	11:45am (3-5yrs) Little Ninja 60min	
5:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	6:00pm (9yrs+) Ninja Kids <i>60min</i>	5:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>		1:00pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min	
6:45pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	6:15pm (walking-3yrs) Baby Ninja 45min	6:45pm (9yrs+) Ninja Team <i>60min</i>			
6:45pm (6yrs+) *Ninja Team <i>60min</i>		6:45pm (6yrs+) *Ninja Team <i>60min</i>			

## Schedule of Developmental Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY		
	4:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min		4:00pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	9:45am (4-6yrs) *Super Silvers 90min		
	5:45pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs		5:45pm (5-7yrs) *Gold Medalists (Tue/Thu) 2hrs			
	4:00pm *Club Team (Jr) 2hrs/2X a week		4:00pm *Club Team (Jr) 2hrs/2X a week	11:30am *Club Team 3rd Day 2hrs/2X a week		
	6:00pm *Club Team (Sr) 2hrs/2X a week		6:00pm *Club Team (Sr) 2hrs/2X a week			

Note: Schedule is subject to change

Summer Autocharge - 4 weeks *Autocharge										e dat	te in re	ed				
<b>J</b> nra									AUGUST							
	Summer Term #1								Summer Term #2						1	
	Su	Mo	Tu	We	Th	Fr	Sa	ı	Su	Mo	Tu	We	Th	Fr	Sa	ı
	6	7	8	9	10	11	12		3	4	5	6	7	8	9	
	13	14	15	16	17	18	19	ı	10	11	12	13	14	15	16	
	20	21	22	23	24	25	26	ı	17	18	19	20	21	22	23	
	27	28	29	30	31	1	2	ı	24	25	26	27	28	29	30	