



0 - 3yrs old PreSchool Gym 3 - 5yrs old PreSchool Gym

6 - 18yrs old green 6 - 18yrs old Beginner & Intermediate Gymnastics 4 - 18yrs old Advanced Classes

6 - 18yrs old Tumbling Classes

NINJA walking - 18yrs old

\*Evaluation Required





## 2025 Summer Schedule

Summer Term #1 July 6<sup>th</sup> to August 2<sup>nd</sup>
\*\*4 week session\*\*

Summer Term #2 August 3rd to August 30th \*4 week session\*

**Fully Air-Conditioned!** 

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	
9:30am (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	9:30am (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	10:30am (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	9:30am (walking-3yrs) Bronze Babies 45min	9:30am (walking-3yrs) Bronze Babies 45min	
5:30pm (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	4:30pm (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	5:00pm (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min	11:30am (walking- 3yrs) Ninja Babies <i>45min</i>		
10:30am (walking-3yrs) Ninja Babies 45min			4:30pm (walking- 3yrs) Bronze Babies 45min		
4:30pm (walking-3yrs) Ninja Babies 45min			10:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>		
10:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	10:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	9:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	3:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	10:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	
3:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	11:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	11:30am (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	4:00pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	11:30am (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	
4:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	4:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:00pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>		
5:00pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	4:00pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	5:00pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>		
	5:30pm (5yrs) Intro to Rec <i>60min</i>	5:00pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	5:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>		
4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers 90min	5:30pm (3-4yrs) Silver Stars <i>55min</i>	4:30pm (4-6yrs) *Super Silvers <i>90min</i>	4:00pm (4-6yrs) *Super Silvers <i>90min</i>	9:30am (4-6yrs) *Super Silvers 90min	
4:20pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>	4:20pm (6-9yrs) Girls Gymnastics 90min	4:20pm (6yrs+) Girls Gymnastics <i>90min</i>	4:20pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>		(0)
6:00pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>	6:00pm (6yrs+) Girls Gymnastics <i>90min</i>	6:00pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>	6:00pm (6-9yrs) Girls Gymnastics <i>90min</i>		
6:00pm (6yrs+) Dancenastics <i>60mi</i> n	5:00pm (6yrs+) Dancenastics <i>60mi</i> n				
7:00pm (6yrs+) Beginner Flipping <i>60mi</i> n	6:00pm (6yrs+) Beginner Flipping <i>60mi</i> n				
4:30pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours	7:00pm (6yrs+) *Advanced Flipping <i>60mi</i> n				
6:30pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours	4:30pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours	4:30pm (6-8yrs) *Accelerated Class 2hours	6:30pm (9yrs+) *Accelerated Class 2hours		

**Note:** Schedule is subject to change. New time slots available for groups of 4 or more. Ask office for details.







### Find your childs class below \*Club Team

\*Super Silvers

\*Gold Medalists

NINJA walking - 18yrs old

purple

\*Mini & Pre Team





2025 Summer Schedule

\*Evaluation Required

\*Ninja Team

# Schedule of Ninia Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY			
10:30am (walking-3yrs) Ninja Babies 45min	4:30pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min	4:00pm (6-8yrs) Ninja Kids 60min	11:30am (walking-3yrs) Ninja Babies <i>45min</i>	10:00am (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>			
4:30pm (walking-3yrs) Ninja Babies 45min	4:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	4:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	4:30pm (3-5yrs) Little Ninja 60min	11:00am (6-8yrs) Ninja Kids 60min			
11:30am (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	5:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	5:00pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>	5:30pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>				
4:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	5:30pm (9yrs+) Ninja Kids <i>60min</i>	5:00pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>	6:30pm (6yrs+) *Ninja Team <i>60min</i>				
5:30pm (3-5yrs) Little Ninja <i>60min</i>		7:30pm *Advanced Ninja 60min (eval req)	·				
6:30pm (6-8yrs) Ninja Kids <i>60min</i>							
7:30pm (6vrs+)							



Schedule of Developmental Classes

MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
4:30pm (4-6yrs)		4:30pm (4-6yrs)	4:00pm (4-6yrs)	9:30am (4-6yrs)
*Super Silvers		*Super Silvers	*Super Silvers	*Super Silvers
90min		<i>90min</i>	90min	90min
4:15pm (5-7yrs)	5:30pm (5-7yrs)	4:15pm (5-7yrs)	5:30pm (5-7yrs)	
*Gold Medalists	*Gold Medalists	*Gold Medalists	*Gold Medalists	
(Mon/Wed) 2hrs	(Tue/Thu) 2hrs	(Mon/Wed) 2hrs	(Tue/Thu) 2hrs	
6:30pm	6:30pm	6:30pm	6:30pm	
*Club Team (Jr)	*Club Team (Sr)	*Club Team (Jr)	*Club Team (Sr)	
2hrs/2X a week	2hrs/2X a week	2hrs/2X a week	2hrs/2X a week	

Note: Schedule is subject to change

#### **Summer Autocharge - 4 weeks JULY** Summer Term #1 12 11 19 20 22 23 25 26 29 30 31

AUGUST							
	Summer Term #2 Su Mo Tu We Th Fr Sa						
١	Su	Mo	Tu	we	In	Fr	Sa
ı	3	4	5	6	7	8	9
ı	10	11	12	13	14	15	16
ı	17	18	19	20	21	22	23
١	24	25	26	27	28	29	30
_							

\*Autocharge date in red

